top of page

Postani Virtualni Asistent
- Tečaj

VA Workshop za početnike 

Bilo da si menadžer koji je prvi puta dobio zadatak da vodi tim koji uključuje Juru iz Splita, Rajesha iz Pakistana i Jonathana iz Brightona, ili mali poslodavac koji je prisiljen preko noći preseliti poslovanje firme online zbog korona restrikcija, čeka te izazov. 

Organizacija vremena, kontrola zaposlenika, povjerenje, toolovi poput Slacka, Asane i Google Drive-a, sukob različitih kultura i drugačije vremenske zone, samo su neki od komplikacija s kojima se većina poduzetnika suoči kada odluče početi s vođenjem firme online.  

Prilika za volontiranje 

Firme koje uspješno presele svoje poslovanje online, u 88% slučajeva već nakon prve godine zabilježe porast produktivnosti i zadovoljstva zaposlenike, te se to često pozitivno odrazi i na prihode.

U isto vrijeme, takve firme ne trebaju ured pa automatski ostvaruju i dodatne uštede jer više nije potrebno plaćati prostor, čišćenje ni režije. 

 

Iako u početku možda misliš da će članovima tima biti lakše zabušavati ako rade od doma, vrlo brzo se pokaže upravo suprotno. Dok ljudi rade u uredu računa se vrijeme koje su proveli sjedeći ispred kompjutora čak i ako samo sjede i gledaju kroz prozor, dok ako rade od doma, svaka osoba mora biti u mogućnosti pokazati timu rezultat svog rada. 

Kao direktor(ica) 100% remote firme lako možeš provesti cijelu zimu ispijajući koktele na Tajlandu dok držiš cijeli posao pod kontrolom.

 

Važno je samo da znaš metode i alate koji ti mogu pomoći da ovu tranziciju u online poslovanje napraviš bezbolno, ili da znaš gdje pronaći pravog konzultanta koji te može voditi kroz ovaj proces. 

Posao za iskusne 

Barbara je počela raditi remote 2017. godine, od tada je vodila projekte poslovne transformacije za firme iz Engleske, Hrvatske, Indije i Ujedinjenih Arapskih Emirata dok je u isto vrijeme putovala po svijetu te živjela gotovo svaki mjesec u drugoj zemlji. 

Pomogla je mnogim startupovima da izgrade uspješan business, te konzultirala velike firme koje imaju više od

10 000 zaposlenika kako da unaprijede remote rad i ostvare odlične poslovne rezultate.

Osim toga, bila je govornik na konferencijama, eventima i podcastima ukljujuči Australski The Epic Marketing Summit, Britanski The EVO Business Network event, Earl Ameen podcast, Simon Squibb itd. 

bottom of page