top of page
Business People Applauding

Već imaš stabilnu firmu, ali znaš da možeš ostvariti puno više? 

Saznaj kako povećati prihode i poboljšati organizacijsku strukturu svoje firme

Registriraj se i saznaj je li savjetovanje ono što ti sada treba

Thanks for submitting!

Raste li moja firma dovoljno brzo i stabilno? 

Direktor firme je odgovoran za financije, knjigovodstvo, administraciju, marketing, prodaju, tehnologiju, ljudske resurse, certifikate za sigurnost na radu... I lista se nastavlja u nedogled. 

Često se čini da dan nema dovoljno sati da bi stigli sve što želimo napraviti, i ponekad se uhvatimo u klopku razmišljanja "ajde samo da izguram ovo sve danas" pa ću misliti o dugoročnoj strategiji sutra. I tako odgađamo rast, i ne ostvarujemo puni potencijal našeg businessa. 

Ako osjećate da ima prostora za napredak u organizacijskoj strukturi firme, ili da bi firma mogla rasti brže, možda je vrijeme da zatražite savjet od stručnjaka. 

Je li vrijeme za širenje na globalno

tržište?

Zaposlenici zadovoljni. Klijenti plaćaju na vrijeme. Svaki mjesec dobivate stotine upita...

Ostvarili ste puni potencijal na domaćem tržištu i sada je vrijeme da se napokon usmjerite na strane klijente. Od kuda krenuti?

Dobra Go-to-Market strategija je kombinacija kvalitetnog sadržaja, brendinga, outreacha i plaćenih reklama. Konkurencija na međunarodnom tržištu je jaka, pay-per-click je nekoliko puta skuplji nego na Balkanu, ali su zato i prilike velike. 

No risk, no rewards. Uz pravu podršku i partnere, moći ćete na mudar način graditi vaš brend i u drugim zemljama. 

Ovako Barbara može pomoći

Barbara je taj dodatni par očiju koji vam može brzo pomoći da definirate prepreke u vašem poslovanju, te riješite sve izazove koji vas koče od ostvarivanja punog potencijala. 

 

Njena je top ekspertiza launchanje startupova uključujući cijeli proces - od analize konkurencije, validacije ideje, određivanja usluge, cijene te kreiranja cijelog branda i akviziranja prvih 10 klijenata. No također je pomogla i mnogim firmama s nekim specifičnim problemima kao što je povećanje prihoda, unaprijeđivanje organizacijske strukture ili rezanje troškova. Od malih inovativnih startupova do firmi s preko 10 000 zaposlenika.

Osim toga, bila je govornik na konferencijama, eventima i podcastima ukljujuči Australski The Epic Marketing Summit, Britanski The EVO Business Network event, Earl Ameen podcast, Simon Squibb itd. 

bottom of page